Fotoshoot 385 jaar UvA

Om haar 385e verjaardag te vieren, organiseert de UvA dit jaar allerlei lustrumactiviteiten. Maar daar hoort natuurlijk wel mooi en passend promotiemateriaal bij. Daarom werden foto's gemaakt van groepen studenten in de vormen van de cijfers 3, 8 en 5.

Alle drie de getallen werden gevormd door ongeveer 30 medewerkers en studenten. De gefotografeerden hadden iets roods aan (of kregen een roodgekleurd UvA-gadget) en werden willekeurig naast elkaar gezet. Dat leverde allerlei nieuwe contacten op. Folia maakte een video van de shoot en achteraf kregen de gefotografeerden, naast een beloning, een bedankmail en een reep. Het resultaat van de shoot is een vrolijk, levendig beeld dat mooi aansluit bij de campagne WeareU.

Lustrumbanner

Lustrumbanner op basis van fotoshoot

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

8 juni 2017