'The next big thing'

Collegereeks in 11 wetenschappelijke disciplines

Wat is ‘the next big thing’ in de natuurkunde, psychiatrie, klimaatwetenschap, mediastudies, informatica, economische wetenschap, microbiologie, sterrenkunde, geschiedwetenschap en psychologie? In de collegereeks The Next Big Thing, die in februari van start gaat, vertellen elf toonaangevende wetenschappers over wat zij zien als de volgende grote stap in hun vakgebied.

In de collegereeks The Next Big Thing, die in februari van start gaat, vertellen elf toonaangevende wetenschappers over wat zij zien als de volgende grote stap in hun vakgebied. Met onder meer Erik Verlinde, Damiaan Denys, José van Dijck en Rens Bod.
De colleges startten in februari 2017 en zijn toegankelijk voor studenten en niet-studenten.
De collegereeks is een mooie uitwerking van het motto van de lustrumviering: 'Inspiring Generations' door de samenkomst van verschillende generaties, die gezamenlijk naar de nabije toekomst kijken.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

8 juni 2017