Silent Disco & Pubquiz

20.00 - 23.00

Plezier maken én bijdragen aan de wetenschap? Dat klinkt je vast als muziek in de oren.

Universiteit van Amsterdam U night

Foto: James Keats

Silent disco

Terwijl jij je in het zweet danst op onze silent disco, analyseren wetenschappers van de Music Cognition Group de dansvloer van bovenaf.

DJ John Ryan uit Manchester zorgt ervoor dat stilstaan geen optie is. Hij is diskjockey bij Max, een radiozender voor muziek uit de jaren ’80 en het LGBT-station Gaydio. Daarnaast was hij onder meer Managing Editor bij BBC Radio Manchester.

Moet je even op adem komen? Ook in de Music Cognition Live booth valt genoeg te beleven. Draag op een meer ingetogen manier bij aan onderzoeksprojecten, stel de wetenschappers al je vragen over muziek of houd de live updates over de situatie op de dansvloer in de gaten.

Michiel Eijsbouts Pubquizmaster

Michiel Eijsbouts (foto door: Bastiaan Geleijnse)

Pubquiz

Niet zo’n danser? Schuif dan gerust aan bij de gezellige pubquiz. Laat onder het genot van een drankje zien hoe groot jouw algemene kennis is. Programmamaker en presentator Michiel Eijsbouts draagt persoonlijk zorg voor een optimale sfeer. Hij publiceerde twee romans, levert bijdragen aan tv-programma's, maakt educatieve animaties en produceert de Quiz Op Maat voor bedrijven en instellingen.

Locatie

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

18 oktober 2017